Åh, jag är så sjukt peppad på dressyr nu! Jag vill träna dressyr bredvid hoppningen. Självklart rider jag dressyr, alltid när jag rider ut och ibland på bana. Men väldigt sällan för instruktör och på dressyrhäst! Dressyr för en hopphäst och dressyr för en allround/dressyrhäst skiljer sig lite. Sitter och kollar på mina gamla dressyrprotokoll, jag sparar alltid sånt, det är så kul att kunna kolla tillbaka på.
Trots att jag tävlat LB:1 sju ggr så har jag inte ridit den på mer än 62,76 % och endast två ggr över 60%. Här är resultaten från mina LB:1or och kommentarerna som hör till.
 
62,76% Birca, BRKs KM 2012
Mjukt ridet. Försök kom ner djupare i sadeln och skjut fram höfterna så blir du stadigare och starkare. Fin häst och bra kämpat!
61,72% Ulax, BRKs KM 2009
Jättetrevligt ridet, våga visa tydligare övergångar.
56,89% Karina, Klubbtävling Svärdsjö 2012
Öppen i formen. Hamnar i framvikt. Du rider planerat och i rätt tempon.
52,75% Karina, Klubbtävling Svärdsjö 2012
Går ej fram och det måste hon göra du att du ska få ut rörelserna. Jobba lösgörande. Lycka till! Ingen tokig häst!
51,37% Lillstrumpa, Lokaldressyr i Säter 2011
Prydligt ridet på lydig ponny. Det som drar ner poängen är den höga och spända formen. Försök rid honom rundare i överlinjen.
48,62% Lillstrumpa, Klubbtävling BRK 2009
Ok ridet, bra att han inte bryter av ur galoppen. Jobba med din sits. Trampa ner hälen och kom ner i sadeln. Tänk på vägarna och att han är rättställd i hörnen.
45,17% Caramell, Lokaldressyr på BRK 2010
Ponnyn har fina grundgångarter, men behöver bli mer eftergiven och elastisk. Tänk på effekten av hjälperna. Mycket bra kämpat!
 
Ska nog försöka para ihop resultaten med filmerna som hör till och lägga upp, kan ju vara kul att se skillnader nu mot då och på olika hästar.