Jag, Isabella Gärds, är en 19-årig tjej från Borlänge i Dalarna. Jag har nyss gått ut gymnasiet, från ett program som heter "Människokunskap och Ledarskap", på Hagagymnasiet i Borlänge. Under sommaren 2013 jobbar jag på företaget Bohus Biotech AB i Strömstad. Jag har ingen häst att rida här och inläggen kan bli lite mer sporadiska än vanligt.
Jag har gått Svenska Ridsportförbundets Ungdomsledarutbildning(ULKen) samt påbyggnadskurserna "På barns vis" och "Styrelseproffs". Jag har jobbat som ridinstruktör på Borlänge Ridklubb mellan hösten 2010 och hösten 2012. Till en början för Ridlekiselever (ca 5 år gamla) men senare även knatteelever(ca 7 - 12 år) och funktionshindrade.
Jag har aldrig haft någon egen häst, är uppväxt på ridskola och har de senaste åren haft olika medryttarhästar. Hästarna kan du läsa om under rubriken "Viktiga hästar". Jag är främst intresserad av dressyr, men tycker även att hoppning är jätteroligt.
 
Jag bloggar främst för min egen skull, för att ha något att kunna kika tillbaka på och minnas vad jag gjort förut. Och om någon tycker det är kul att läsa om vad jag gör så är det bara ett jätteroligt plus i kanten. Jag analyserar nästan alla mina ridpass, om det så är uteritter i skogen, av den enkla anledning av att jag hela tiden vill bli bättre och utvecklas.