Nu är jag hemkommen från Kilafors sen ett par timmar tillbaka. Jag och DUS-Malin har varit på SDF-konferens där. SDF = Specialdistriktförbund t.ex Svenska Ridsportförbundet som vi representerade under helgen. Som 18-åring sänkte man medelåldern rejält i detta sammanhang. Gruppen bestod främst av män i 50-60 årsåldern. Men de var riktigt glada att ha några ungdomar med, vi fick komma till tals när vi hade något att säga.
 
Främsta temat för helgen var rekrytering och mångfald. Handlade mycket om hur man når målgrupper som idag inte finns representerade i föreningen. Tre olika föreningar som på något sätt lyckats med detta kom och föreläste lite om det jobb de har gjort. Vi pratade även om 4 trender som uppkommit i samhället och som påverkar oss inom idrottsrörelsen vare sig vi vill eller inte.
 
Mycket inspirerande helg som gav några tankeställare!
 
I vanlig ordning har vi fått supergod mat, tapas-buffe på fredagskvällen och kött och värlens godaste potatis på lördagen. Och för första gången har jag fått stekta ägg till baconen på hotellfrukosten, vilken lycka!
 
Hela den här långa bardisken var full med tapasrätter!